ING Bank

Novia-IT is nu zo'n drie jaar bezig met het bemiddelen van IT-professionals voor tijdelijke opdrachten. In de korte tijd die we bestaan hebben we al een hoop bereikt. Met de focus op kwalitatieve dienstverlening die op een betrokken en open manier wordt geleverd, hebben we gestaag succes gecreëerd.

ING Bank
Met ingang van mei 2016 mag Novia-IT zich officieel preferred supplier van ING Bank noemen!
Novia-IT was al 'gewoon' leverancier voor ING en heeft de bank in de afgelopen jaren met een diversiteit aan IT-specialisten mogen helpen. De bank heeft recentelijk de kwaliteit van het aanbod van haar leveranciers tegen het licht gehouden. Dit heeft ING doen besluiten om naast de bestaande preferred suppliers een zeer beperkt aantal 'nieuwe' toe te laten en de mogelijkheden van overige leveranciers in te perken. Bij deze bevoorrechte positie horen natuurlijk ook plichten. We gaan deze met plezier aan en kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking!

Wat helpt in het zo goed mogelijk doen van ons werk, is dat het team van Novia-IT zelf een achtergrond heeft in IT-consultancy binnen de financiële markt. Hierdoor snappen we de klantvraag. Zowel technisch / vakinhoudelijk als menselijk / cultureel.

Meer banken gingen voor
ING Bank was niet de eerste financiële instelling die de kwalteit van Novia-IT weet te waarderen. Zo gingen andere banken reeds voor en zijn wij tevens trots preferred supplier voor Amsterdam Trade Bank en KAS BANK.
Uiteraard leveren wij ook IT specialisten aan andere banken en verzekeringsmaatschapijen, maar ook buiten de finance sector wordt onze manier van werken gewaardeerd.

Last but not least, ook alle IT professionals waar wij de afgelopen jaren zaken mee hebben mogen doen en die hun vertrouwen aan ons hebben geschonken: bedankt!